Evenimente
Curs de fotografie dentara sustinut de Dr Dan Lazar la Baia Mare PDF Imprimare Email
Filiala Regionala Ardeal-Nord - Evenimente
Scris de Monica Butnaru   
afis_dan_s

program_2s
 
Curs de fotografie dentara sustinut de Dr Dan Lazar la Cluj-Napoca PDF Imprimare Email
Filiala Regionala Ardeal-Nord - Evenimente
Scris de Monica Butnaru   
afis_dan_cj_s

program_cj_2s
 
ÎN VIZITĂ LA FILIALA ARDEAL NORD A AMSPPR PDF Imprimare Email
Filiala Regionala Ardeal-Nord - Evenimente
Scris de Administrator   

 

MANIFESTARE DE EMC LA CLUJ-NAPOCA 7 MARTIE 2009

M-am bucurat să fiu împreună cu colegii din Cluj cu ocazia cursului organizat în prag de primavară. Lectorii invitaţi reprezentau o garanţie a unei manifestări de calitate dar, fără un auditoriu pe măsură, totul ar fi fost degeaba. Cei peste 60 medici prezenţi, au umplut sala de la Hotel Opal din Cluj-Napoca, la şedinţă participând şi câţiva membri ai CDN a AMSPPR în frunte cu preşedintele Dr. Dan Grigorescu.

Alături de câţiva medici cu experienţă, restul participanţilor a fost compus din medici tineri care au venit cu interesul specific vârstei, pentru a-şi lărgi cunoştinţele. Dr. Hadrian Borcea este mereu acelaşi lector plăcut, indiferent dacă este în Satu-Mare, Oradea, Zalău sau Cluj. Prelegerile sale suscită un interes deosebit şi periodic este nevoie de o updatare în domeniul urgenţelor din cabinetul de medicină dentară. Deşi cafeaua şi fursecurile îi aşteptau pe cursanţi, aceştia nu mai conteneau cu întrebările adresate lectorului.

Chiar înainte de pauză, Dr. Marius Bud şi-a lansat cartea despre Radiologia Dentară Digitală, ocazie cu care a participat şi doamna prof. Dr. Floarea Fildan. Cartea, „Bazele radiologiei digitale”, reprezintă o apariţie editorială interesantă pe o piaţă radiologică în plină dezvoltare.

Endodonţia reprezintă principala atracţie pentru orice medic tânăr, iar atunci când un medic pasionat ca şi Dr. Zeno Floriţa începe să-ţi împărtăşească din experienţa personală, ajungi la rândul tău să te îndrăgosteşti de ea. Prelegerea s-a adresat persoanelor familiarizate deja cu ceea ce înseamnă endodonţia azi (digă, apex locator, control radiologic, conicităţi, condensări verticale), trecând în revistă posibilităţile şi limitele în practica endodontică asistată de microscop.

Deşi ultima perioadă a fost caracterizată de numeroase schimbări, viitorul centrului judeţean Cluj a AMSPPR este asigurat prin numărul mare de tineri care doresc să gândească şi să vorbească liber. Doresc pe această cale să felicit organizatorii pentru această manifestare şi să-mi exprim speranţa că medicii vor alege o asociaţie sau alta în funcţie de ceea ce oferă în mod concret şi nu în funcţie de promisiuni.

 

Dr. Panţel Marton Gyorgy

 

 


Sponsori

Banner
Banner

Parteneri

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

site-uri partenere

Banner
Banner
Banner

Dentalife - Viata Stomatologica

Banner
Click pe icon pentru a accesa site-ul revistei