Evenimente
Retrospectivă Festivalul Dinţilor 2009 PDF Imprimare Email
Filiala Regionala Ardeal-Sud - Evenimente
Scris de Administrator   

Dacă e 13 - 17 iulie atunci e Festivalul Dinţilor. Unde ? Tot în vestitul şi minunatul complex Vila Bran, localitatea Bran, un mic paradis pentru toate vârstele.

Anul acesta cei 38 de participanţi s-au bucurat pe parcursul celor patru zile de festival de cursuri şi concursuri de fotografie, woodart, wireart, gipsart, pictură, toate culminând cu o piesă de teatru pusă în scenă în doar două zile. Piesa cu 12 personaje intitulată “Barul”, regizată de actorul Cristian Bojan din Tg. Mureş ne-a lăsat pe toţi mască.

În prima zi, colegii noştri pasionaţi de fotografie: Crina Prida şi Bogdan Culic din Cluj Napoca ne-au îndrumat pe căile fotografiei digitale de care avem nevoie zilnic în cabinet precum şi pe cea a fotografiei artistice.

A doua zi a taberei de creaţie: atelierele i-au avut ca maeştrii pe Diana şi Dan David specialişti în woodart şi wireart  iar în ultima zi ne-am bucurat  de o mică incursiune în lumea picturii lăsându-ne apoi purtaţi de valul inspiraţiei spre pânzele albe.

Aşadar finalul ultimei zi a arătat cam aşa: lume multă, lume de seamă, expoziţie de pictură, fotografie şi tot ce s-a creat în tabără dar şi multe emoţii pentru că începea piesa de teatru.

Premiile acordate, emoţia primului rol, a primului tablou pictat pe pânză, concursul de reinventare: ”cine aş fi dacă n-as fi eu?” au fost doar câteva din ingredientele succesului acestei ediţii a festivalului, celelalte fiind asigurate de vechii prieteni ai evenimentului: Departamentul de Tineret al AMSPPR, Filiala Ardeal Sud a AMSPPR, Colgate-Palmolive România, 3MEspe.

Aşadar am plecat cu prieteni noi din toată ţara sau cu prietenii mai trainice între noi, cei care ne cunoşteam deja dar şi cu plăcuta senzaţie de “am mai învăţat ceva”.

Dr. Sorana Matei

Coordonator Festivalul Dinţilor

 


 


Sponsori

Banner
Banner

Parteneri

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

site-uri partenere

Banner
Banner
Banner

Dentalife - Viata Stomatologica

Banner
Click pe icon pentru a accesa site-ul revistei