Zilele Stomatologiei Oradene 2010 PDF Imprimare Email

Anul 2010 ne-a adus cea de a X a ediţie a Zilelor Stomatologiei Orădene. Aceasta ediţie a fost găzduită de Centrul de Conferinţe al Bibliotecii Judeţene Gheorghe Şincai din Oradea şi a avut loc în 22 şi 23 aprilie.

Am avut parte de lectori tineri, care au abordat teme interesante pentru practicieni (restaurări compozite şi ceramice, dezinfecţie, dar şi endodonţie)  si care au ştiut să ţină audienţa atentă la fiecare detaliu, astfel că după toate cursurile au avut loc discuţii intense pe seama subiectelor prezentate. Aceşti lectori au fost: Adrian Almaşi, Bogdan Bâldea, Sanda Danciu, Alin Dincă, Andrea Kovacs, Dan Ioan Lazăr, Sebastian Neaţu,  Sergiu Nicola şi Sorin Sârbu.   
În paralel cu manifestarea ştiinţifică a am avut parte şi de o miniexpoziţie de profil la care au luat parte firme ca şi: Colgate România, Medident Exim, Denti-System, Dentsply România, TAG. Firma Sanident a fost prezentă cu o tombolă cu premii.
În ciuda crizei economice şi a lipsei acreditării EMC a manifestării, se pare ca setea de cunoaştere a medicilor a învins şi am avut parte de o un număr mare de participanţi la cursuri, deşi vremea frumoasă de afară te-ar fi atras oriunde altundeva numai într-o sală de curs nu. Concluzia e că nu doar numele mari pot umple o sală de conferinţe, ci şi unele mai mici, dar care să cunoască problemele cu care se confruntă practicianul zi de zi în cabinet şi care sa ştie să expună azi ceva ce mâine să poată fi pus în practică de oricare dintre noi. Doresc să felicit lectorii pentru că au ales teme de un deosebit interes, să le mulţumesc pentru timpul acordat. Le mulţumesc auditorilor pentru că au avut răbdare şi interes să stea în sală până când şi ultimul lector şi-a expus prezentarea, firmelor participante la miniexpoziţie, Bibliotecii Judeţene pentru găzduire şi nu în ultimul rând tuturor celor implicaţi în organizarea acestei manifestări.
Zilele Stomatologiei Orădene a fost un succes, pe care sperăm sa il repetăm şi anul viitor.

 

Sponsori

Banner
Banner

Parteneri

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

site-uri partenere

Banner
Banner
Banner

Dentalife - Viata Stomatologica

Banner
Click pe icon pentru a accesa site-ul revistei