Facilități pentru cazarea participanților la Congresul de paro - protetică al AMSPPR, București, 2-4 martie 2017, Hotelul Caro, bdul Barbu Văcărescu nr 164 A. PDF Imprimare Email
Evenimente - Evenimente AMSPPR
Scris de InnoWEB   

Facilități pentru cazarea participanților la Congresul de paro - protetică al AMSPPR, București, 2-4 martie 2017, Hotelul Caro, bdul Barbu Văcărescu nr 164 A.

Participanții la congres beneficiază de tarife speciale de cazare la hotelul Caro, bdul Barbu Văcărescu nr 164 A (http://www.carohotel.ro/)

Regim hotelier camere: Hotel Caro Golf 4*

Tarif cazare: 69 Euro / camera in regim single si 79 Euro / camera in regim double

Regim hotelier camere: Hotel Caro Parc 3*

Tarif cazare: 59 Euro / camera in regim single si 69 Euro / camera in regim double

Tarifele de cazare sunt exprimate in Euro, includ micul dejun tip buffet servit in restaurantul Clasic, sunt noncomisionabile si nu includ TVA 9% si taxa de oras 1%.

Camerele din categoria 4 stele au acces la Centrul de fitness si spa Club Moving ce dispune de piscina, aparate fitness, sauna si salina, masaj (cu plata).

Rezervarea se face la adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mentionându-se că rezervarea este pentru congresul AMSPPR

 

Sponsori

Banner

Parteneri

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

site-uri partenere

Banner
Banner
Banner

Dentalife - Viata Stomatologica

Banner
Click pe icon pentru a accesa site-ul revistei