Workshop Efectele antibacteriene ale Laser-ului in tratamentele endodontice

eveniment

Dată începere: 04 Aprilie 2020

Ora începere: 09:30

Dată finalizare: 04 Aprilie 2020

Ora finalizare: 13:30

Loc: Hotel Continental

Link locație: https://continental-forum-sibiu.continentalhotels.ro/

Contribuția de participare: 400 lei

Condiții de înscriere: Pentru participarea la acest workshop trebuie să te înscrii la evenimentul Simpozionul de stomatologie Dental Days Sibiu 2020

Lector/i:

Dr. Adriana Dincă

a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, urmând apoi un stagiu de practică la una dintre cele mai renumite clinici din Slovacia, "DENTAL STUDIO 2001" Piestany.

A continuat să studieze endodonția în Cluj-Napoca în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hatieganu" absolvind cu brio cursurile " Asociației Clujene pentru Cercetare în endodontie" și participând apoi la numeroase cursuri și simpozioane de endodonție nationale și internaționale.

Preocuparea pentru sănătatea dentara și tehnicile inovative de tratament au determinat-o să urmeze cursuri internaționale în domeniul Terapiei laser - - - - Certificate in laser “La dualite laser au service du dentist modern” by Lasotronix, Warsaw, Poland ----- Certificate in “Diode Laser in dental practice”, by Lasotronix, Warsaw, Poland

În prezent susține cursuri, prezentări și workshop-uri de endodonție aplicată și terapie laser atât pentru studenți, rezidenți, cât și tineri medici, având peste 3 ani de experiență în calitate de speaker.

Descriere:

Simpozion Dental Days Sibiu

04.04.2020  9.30-13.30    

Sala Paris - Notre Dame

 

Contrar așteptărilor, laserul a fost folosit pentru prima dată într-un tratament endodontic în anul 1971.

În secolul 21 în stomatologie din ce în ce mai multe tratamente sunt asistate laser, iar conform unei statistici făcute de AAE(American Association of Endodontics) procentul dinților salvați de un tratament endodontic crește de la un an la altul și într-o importantă măsură se datoreaza integrării terapiei laser în tratamentele de canal.

În cadrul acestui workshop vom trece atât prin noțiuni teoretice, cât și practice pentru a înțelege noțiunile fundamentale și principiile radiației laser, predictibilitate și beneficiile tratamentelor endodontice efectuate cu laserul dioda și nu în ultimul rând, avantajele și dezavantajele folosirii laserului în endodonție.

 

Numar de locuri limitat

Contribuția de participare la workshop: 400 lei.

Coffee break inclus.

 

Contribuția de participare se achită în contul AMSPPR, cod fiscal 5330891 RO31 RNCB 0074 0292 1527 0001 deschis la BCR sector 3

Inscrieri online: www.dental.ro

Informatii suplimentare: simpozion@dental.ro, 0722 365 753.

Invitație: Descarcă